SOŠ Zlaté Moravce


Slávnostné vyradenie absolventov.

Slávnostné vyradenie absolventov 2021.

Dňa 24.5. 2021 sa konalo slávnostné vyradenie absolventov zo štúdia. Naši žiaci ukončili štúdium v odboroch Mechanik mechatronik, Mechanik nastavovač, Mechanik elektrotechnik chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá, Programátor obrábacích strojov a zváracích zariadení a v odbore Logistika.

Absolventi získali po štyroch rokoch štúdia a po absolvovaní duálneho vzdelávania úplné stredné odborné vzdelanie vo forme maturitného vysvedčenia a výučného listu. Pridanou hodnotou v systéme duálneho vzdelávania je možnosť získania zamestnania v akejkoľvek firme spolupracujúcej v tomto systéme s našou školou ako aj s ďalšími firmami na Slovensku alebo v zahraničí.

Počas slávnostného aktu boli za výborný prospech a reprezentáciu školy v rámci celého štvorročného štúdia ocenení nasledovní žiaci:

  • 4.M Jakub Stískal, Sebastián Palák, Erik Havetta, Martin Šabo
  • 4.MM Sebastián Komžík, Richard Koprda, Dávid Cigáň
  • 4.MPL Samuel Lacika, Nikola Karvayová, Dominik Hanuščin, Marek Gubo, Jozef Šranko

Stredná odborná škola technická už niekoľko desaťročí pripravuje úspešných absolventov na základe požiadaviek trhu práce v ich regionálnom kontexte, čo významne prispieva k tak dôležitému rastu zamestnanosti a k rozvoju odborného školstva na Slovensku.

Za správnosť, úpravu a vecnosť zodpovedá autor príspevku.

Foto z akcie -